Fincsi hidegen, és melegen is!
És laktató:) Édesszájúak tegyenek bele édesítőt valamint a masszába is tegyenek fahéjat!
Hozzávalók
2 nagyobb banán - 290 g (304 kcal)
3 evőkanál kókuszreszelék - 9 g (56 kcal)
40 g mandula (20 g durvára darált, 20 g őrölt) (250 kcal)
fahéj, édesítőszer
Összesen: 11 db =610 kcal 1 db= 55 kcal
Elkészítés
A banánokat villával összetörtem, ebbe belekevertem a kókuszreszeléket, és a durvára darált mandulát.
A mandulát úgy csináltam, hogy kimértem a 40 g-ot, az egészet durvára daráltam, kivettem a felét, és a maradékot ledaráltam teljesen.
Édesítőt és fahéjat nem tettem bele, de ajánlom, mert így nem lett valami édes.
Jól összekavartam, és a fagyi adagoló kanalammal kis gombócokat tettem a sütőtálamra. Sima kanállal is lehet, csak úgy többet kell formázni:)
Ha kikanalaztam mindet, megszórtam a tetejét fahéjjal, majd a reszelt mandulával, és 165 C - on megsütöttem 25 perc alatt légkeveréses üzemmódban.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése