Egy újabb kísérlet! Nagyon fincsi lett de van mit módosítanom rajta, mert nekem túl édes lett!
Ide a módosított verziót írom:)
Remélem ízlik majd mindenkinek.
Hozzávalók
- 1 nagy alma (enyém 387 g volt) (120 kcal)
- 335 g banán (352 kcal)
- 2 g Édesítőpor (2 ek) 7 kcal
- 2 tk fahéj
- 2 tk vaníliapor (natúr.. nem vaníliás cukor!) (60 kcal)
- 40 g dió (261 kcal)
- 15 szem meggy (67 g -próbáltam kinyomkodni a levét)
- 1 ek méz (42 kcal)
Egy kicsi bögrében összekevertem az édesítőt, a fahéjat, és a vaníliaport. Az első réteg almára szórtam is belőle egy kicsit.
Az almaréteget a banán követte és így tovább míg el nem fogyott.
A végén banánnal fejeztem be.Ezt a réteget lecsurgattam a mézzel,
majd erre kentem rá
a leturmixolt meggybefőttet,
és végül a maradék édesítőszeres
fűszerkeverékkel összekevert
diót óvatosan rászórtam.
Körülbelül 30 percig sütöttem 200 fokon.
Isteni fincsi, köszi szépen.
VálaszTörlésSzivi:) Nekem túl édes lett az előző verziója. De már megint kitalálódott bennem egy ötlet, hogy édesítő nemis kellene, i nkább minden réteg közé betenni a leturmixolt meggyet + a fahéjt. nyami. a kövi gyüminapon tuti így csinálom:D
VálaszTörlés